30/1/15

Οι φωτογραφίες της ημέρας


Ένας άνδρας περνά μπροστά από ένα κλειστό λόγω της έντονης χιονόπτωσης μαγαζί, στο Άσφορντ της Βρετανίας.


Ένα μικρό αγόρι, ντυμένο με στρατιωτικά ρούχα, συμμετέχει σε τελετή αποφοίτησης για νεαρούς Παλαιστίνιους που εκπαιδεύονται σε στρατόπεδο της Γάζας, το οποίο έχει δημιουργηθεί και διοικείται από τη Χαμάς με στόχο την προετοιμασία των εφήβων για την αντιμετώπιση «πιθανής ισραηλινής επίθεσης».


Στιγμιότυπο από την επιχείρηση διάσωσης δύο μεγαλόσωμων σκύλων που στήθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία Άργους στην περιοχή του νοτίου περιφερειακού επαρχιακού δρόμου. Τα δύο σκυλιά για άγνωστο λόγο βρέθηκαν εγκλωβισμένα και υποσιτισμένα σε κανάλι του Αναβάλου από κάτοικο της περιοχής, ενώ είναι άγνωστο για πόσες μέρες βρίσκονταν εκεί. Στο σημείο έσπευσε όχημα με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους με την βοήθεια φιλόζωων επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό τους από το κανάλι.

 
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου στις 14:30. Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος επισκέπτεται την Αθήνα κομίζοντας μηνύματα υπέρ της ανάγκης συμβιβασμών με την Ε.Ε..



Γιγάντιο ομοίωμα του κεφαλιού του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ διακρίνεται ανάμεσα σε άλλες φιγούρες, που έχουν κατασκευαστεί εν όψει του καρναβαλιού στη Νίκαια της Γαλλίας.


Τις πρώτες πρωινές ώρες προσγειώθηκε στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνος το μεταγωγικό αεροσκάφος C-27J το οποίο μετέφερε από το Αλμπαθέντε της Ισπανίας τις σορούς των αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στις 27 Ιανουαρίου, σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, όταν διθέσιο ελληνικό F-16 συνετρίβη μέσα στην πίστα του αεροδρομίου.


 Ένας ιπποκόμος οδηγεί το άλογό του σε ειδική πισίνα προκειμένου να δροσιστεί μετά την πρωινή του εκπαίδευση.


Ένα σμήνος φλαμίνγκο περπατούν στον χιονισμένο ζωολογικό της πόλης Χεφέι, στην Κίνα.


 Εργάτες στο Καράτσι του Πακιστάν, που έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τη φωτιά για να ζεσταθούν.


Μοναχοί Σαολίν περπατούν πάνω σε πέταλα από λουλούδια, στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Οι μοναχοί Σαολίν διανύουν μια απόσταση 422.6 χιλιομέτρων για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Βούδα.


 Ένας χειμερινός κολυμβητής κάνει γυμναστική στη χιονισμένη όχθη του ποταμού Γιανγκτσέ, στο Γουχάν της Κίνας.


 Θαλάσσια λιοντάρια που βρέθηκαν υποσιτισμένα και τραυματισμένα σε παραλία του Σαν Ντιέγκο, ξεκουράζονται στο ενυδρείο της πόλης. Από την αρχή του έτους, περισσότερα από 50 θαλάσσια λιοντάρια έχουν διασωθεί από τις τοπικές αρμόδιες αρχές.


Άνθρωποι γυμνάζονται ανάμεσα στα δέντρα, δίπλα σε παραλία της γειτονιάς Μιραφλόρες, στη Λίμα του Περού.



ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...