16/12/14

Τους δούλεψε όλους.

 Ψέμα η ιστορία του 17χρονου δήθεν έβγαλε από μετοχές 72.000.000$

 


Ψέματα είπε τελικά όπως παραδέχθηκε ο 17χρονος Mohammed Islam, μαθητής από το Κουίνς της Ν. Υόρκης ο οποίος, μιλώντας στο New York Magazine, υποστήριξε ότι παίζει μετοχές στα διαλείμματα και έχει βγάλει ούτε λίγο ούτε πολύ 72 εκατ. δολάρια.
Σε νεότερη συνέντευξή του στο New York Observer, παραδέχεται πως τίποτε από αυτά δεν είναι αλήθεια και πως τα έβγαλε όλα από το κεφάλι του.
Όπως είπε, ήρθε σε επαφή με μια δημοσιογράφο του New York Μagazine, μέσω του πατέρα ενός φίλου του ο οποίος του έδωσε το τηλέφωνό του. Τότε εκείνη -η Τζέσικα Πρέσλερ- τον κάλεσε και κανονίσανε τη συνάντηση, στην οποία ισχυρίστηκε ότι έχει καταφέρει να βγάλει το εν λόγω τρελό χρηματικό ποσό.
Το μόνο που κάνει είναι να έχει ένα τύπου "επενδυτικό κλαμπ" με φίλους και απλά κάνει προσομοίωση της αγοράς αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει αληθινά δολάρια αλλά μάλλον ψεύτικα σαν αυτά της Μονόπολη.
Μάλιστα, ο 17χρονος έχει εξοργίσει τους γονείς του. Ο Μοχάμεντ εχθές δεν κοιμήθηκε στο σπίτι του. "Ο πατέρας μου θέλει να με διώξει από το σπίτι, δεν του αρέσει να λέω ψέμματα στον κόσμο", είπε, ζητώντας και πάλι συγγνώμη.

(Πηγή: independent.co.uk)Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...