20/10/14

Μια φορά και ενα καιρό...


Γράφημα από τον ιστοτoπο του
Jo Di  ‏@jodi2014 στο Twitter



Είναι πολλά τα σημάδια που δείχνουν την πορεία ενός καραβιού, δεν χρειάζεται να είσαι ναυτικός για να καταλάβεις ότι το καράβι πάει ντουγρού (που λεν και στα μέρη μου) για τα βράχια, αν τα βράχια είναι μπροστά του, ή δεν χρειάζονται 15 ναυτικά πτυχία να καταλάβεις ότι το καράβι πλέει σε ομίχλη, αν το περιβάλει ομίχλη! 


 Μετά το πέρας των διεργασιών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, για άλλη μια φορά το ανερχόμενο κόμμα της "αριστεράς" απέδειξε περίτρανα την αριστεροσύνη του.



Το άρθρο που παρέθεσα, είναι από τον φίλα προσκείμενο ιστοτοπο στην αριστερή πλατφόρμα, που κινείται ανάμεσα στις τάξεις του κόμματος της αριστεράς! "ΙΣΚΡΑ"
το τι βλέπουμε και το τι καταλαβαίνουμε από αυτό το άρθρο,
δεν νομιζω ότι είναι τόσο δύσκολο να το δει και να το καταλάβει και ο πιο αδαής.

Αυτό όμως που βγαίνει ως κύριο συμπέρασμα είναι το ότι οι συσχετισμοί πια στο κόμμα της αριστεράς έχουν αλλάξει παντελώς, και πως οι όποιες φιλολαϊκές προτάσεις που γίνονται από αυτή την ομάδα πέφτουν στο κενό, αποδεικνύοντας περαιτέρω ότι η "αριστεροσυνη" που ενδύεται αυτό το κόμμα και επικαλείται ο αρχηγός του, ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. 

Δεν ΕΙΝΑΙ η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα ΕΙΝΑΙ και η τελευταία... τους λόγους ας τους αναζητήσει ο καθένας που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του σε συνθήματα σαν το "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ή το ακόμη πιο πετυχημένο "ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  ΣΜΙΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"


...καλή σας διασκέδαση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...