17/10/14

Τα ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ πεντάλεπτα των αποκαλύψεων


Καιρό τώρα, φίλοι και γνωστοί με ρωτάνε γιατί ακούω κάθε πρωί τον Γιώργο τον Τράγκα στον Real.fm και με προειδοποιούν για το ποιόν του ανδρός.
Προφανώς και ξέρω ποιος είναι ο Τράγκας, προφανώς και ξέρω το δημοσιογραφικό του ποιόν, προφανώς και ξέρω ποιος ο ρόλος του στο δημοφιλέστερο ραδιόφωνο της Ελλάδας, προφανώς και τα ξέρω όλα αυτά διότι τον ακούω καθημερινά από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα ο Real του κ. Χατζηνικολάου εδώ και 7 χρόνια.
Οι "πολιτικές" του διακυμάνσεις, ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ, είναι συνδεδεμένες με την διασφάλιση των συμφερόντων του, πράγμα που δεν το έκρυψε ποτέ και ποτέ δεν σταμάτησε να λέει στον ακροατή να φιλτράρει τα λεγόμενα του ουτε έκρυψε τις ΚΑΡΑδεξιές - Καραμανλικές ρίζες του.
Ενδυόμενος ένα λαϊκίστικο προφίλ, προβάλλοντας εδώ και καιρό την ένωση των Ελλήνων υπό μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και άλλα τέτοια όμορφα, που πάντα έχουν σκοπό το ξέπλυμα του παρελθόντος και όλων αυτών που έδρασαν σε αυτό, δρά κυρίως αποπροσανατολιστικά. Καταβάλλεται ΠΑΝΤΑ κατά ΟΠΟΙΟΥ αντιτίθεται στα συμφεροντα του ΚΑΙ φυσικά διέπεται από αντιΠΑΣΟΚικα σύνδρομα. Για τα αντιαριστερα σχόλια του ούτε που θα μιλήσω.
Σε γενικές γραμμές είναι η  φωνή του συστήματος που ποτέ δεν το ακουμπάει, στρέφει την λαϊκή "κρίση, γνώμη, σκέψη" κατά προσώπων και ποτέ κατά του συστήματος που υπηρετούν αυτοι και αυτός τα τόσα χρόνια που ασκεί το "λειτούργημα".
Τώρα το γιατί ακούω Τράγκα... διότι, θέλω να πιστεύω πως έχω όλα αυτά τα φίλτρα που επικαλείται ώστε να μπορώ να βλέπω πίσω από όσα λέει και προβάλει, πίσω από όλες τις θέσεις του συστήματος γνωρίζοντας τους τρόπους που κινείται και έρπεται. Η πραγματική όμως απόλαυση στο να ακούς Τραγκα είναι τα συχνά ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ πεντάλεπτα των αποκαλύψεων (και καλά), με τις κάθε λογής μουσικές υποκρούσεις από γνωστές ταινίες... (άποψή μου, ΕΧΑΣΕ το θέατρο έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κωμικό).
Με δυο κουβέντες, Τραγκα ακούς για να γελάς, να τσατίζεσαι και να "μαθαίνεις", όπως ακριβώς βλέπεις {[<"ειδήσεις">]} ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τωρα, στα ΜΕΓΚΑΛΑ κανάλια και τα ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ...

ΟΛΟΙ αυτοί και ο ΤΡΑΓΚΑΣ είναι η κεκαλυμμένη και πολλές φορές προβεβλημενη αιχμή του δόρατος της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του συστήματος! ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΡΑΓΚΑ, αυτό ΔΕΝ το ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...